Η HARTA, Ένωση για το Ελληνικό Ορεινό Τρέξιμο και την Περιπέτεια

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της HARTA είναι γεγονός!

Παρακάτω παρουσιάζεται αυτούσια η ανακοίνωση της HARTA στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Η 30η Δεκεμβρίου 2020 ήταν ακόμα ένα ορόσημο στο ξεκίνημα της πορείας της HARTA, της Ένωσης για το Ελληνικό Ορεινό Τρέξιμο. Μετά την Γενική Συνέλευση της 27ης, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στις οποίες ψήφισαν ηλεκτρονικά με αδιάβλητη διαδικασία τα 78 μέλη της Ένωσης. Σήμερα 30/12 ανακηρύχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου η σύνθεση είναι η εξής: Λάζαρος Ρήγος (Πρόεδρος), Νίκος Καλοφύρης (Α’ Αντιπρόεδρος), Άντζυ Τερζή (Β’ Αντιπρόεδρος), Αχιλλέας Χριστάνας (Γραμματέας), Ιωάννα Συνοδινού (Ταμίας).

Tα επόμενα βήματα της HARTA, έχουν να κάνουν με την προετοιμασία του δοκιμαστικού ελληνικού πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος για το 2021 και τη γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλίες της Ένωσης. Με την ευκαιρία των ημερών, το Δ.Σ. και τα μέλη της HARTA εύχονται καλή χρονιά, με υγεία και ασφάλεια για όλους τους Έλληνες, όπως και καλύτερες ημέρες για το ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
30.12.2020
H.A.R.T.A.»


Για όσους δεν γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύει η H.A.R.T.A, παρακάτω παρουσιάζονται επίσημες πληροφορίες όπως εμφανίζονται στις ανακοινώσεις της.

«Η HARTA μας, η Ένωσή μας, αυτόνομη και αυτόφωτη, φτιάχτηκε όχι για να αποτελέσει φράχτη περιχαράκωσης αλλά πύλη εισόδου στον πραγματικό κόσμο του ορεινού τρεξίματος, σε έναν τόπο που χωρούν όλες οι ιδέες και όλοι όσοι αισθάνονται μέλη αυτής της οικογένειας. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε το ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα με τον τρόπο που αξίζει σ αυτό το ανένταχτο άθλημα, να αναδείξουμε πρόσωπα και καταστάσεις, αθλητές και διοργανώσεις με ίσους όρους και διαφάνεια, να προωθήσουμε τις αξίες του αθλήματος, ως συναγωνιστικού αλλά και μοναχικού, να δείξουμε το σεβασμό μας σε ηθικές αξίες που οφείλουν να διέπουν το ορεινό τρέξιμο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα, συναγωνιστικό ή λαϊκό.»