ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τι είναι το Distance Running Center

Το Distance Running Center 2018 αποτελεί πρότυπο αθλητικό δρομικό κέντρο που συστάθηκε για να μεταδώσει την αγάπη μας για τη φυσική δραστηριότητα γύρω από το τρέξιμο συνδυάζοντας το ομαδικό πνεύμα με την επιστημονική και επαγγελματική παρακολούθηση από τους συνεργάτες μας.

Σκοπός του Distance Running Center

Το Distance Running Center 2018 δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει όλους εμάς που αγαπάμε το τρέξιμο, τη φύση και τα ταξίδια κάτω από τη φροντίδα της επαγγελματικής καθοδήγησης των συνεργατών μας με συνεχή παρότρυνση για τη δημιουργία νέων στόχων αλλά και παράλληλα τον ορθό προγραμματισμό για την επίτευξή τους.

Στόχος του Distance Running Center

Στόχος του Distance Running Center 2018 είναι να λειτουργεί ως συνοδοιπόρος στους στόχους όσων μας εμπιστεύονται και παράλληλα στοχεύει στο να καταφέρει να αλλάξει τη νοοτροπία της δρομικής κοινωνίας δημιουργώντας τα θεμέλια για έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, προς τον ορθό προπονητικό προγραμματισμό.

Οι δρασεις μας

Το Distance Running Center2018 δεν εξειδικεύεται μόνο στο προπονητικό προγραμματισμό. Η αγάπη μας για τη φυσική δραστηριότητα, τη Μεσογειακή διατροφή και τα ταξίδια, μας ώθησε στη διοργάνωση εκδρομών εντός και εκτός Ελλάδος με κύριο στοιχείο το τρέξιμο. Μέσα από το τρέξιμο τα μέλη της ομάδας μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε θεματικά ταξίδια σε διάφορους προορισμούς της νησιωτικής, της ηπειρωτικής Ελλάδος, αλλά και στο εξωτερικό.
Κατά το διάστημα των εκδρομών ταξιδιών τα μέλη της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πολλά διαφορετικά μέρη, να ασκηθούν, να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά προϊόντα της κάθε περιοχής και να ανταλλάξουν ιδέες και εικόνες τοπικών λαογραφικών και πολιτιστικών.

Η ομαδα μας

Το Distance Running Center2018 σήμερα έχει την αθλητική του ομάδα «DISTANCE RUNNERS CLUB2014». Οι αθλητές της ομάδας μας συμμετέχουν σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων Δρόμου, Σταδίου και Βουνού. Στην ομάδα μας υπάρχουν δύο υποομάδες τις οποίες μπορεί να διαλέξει ο ενδιαφερόμενος αθλητής:
  1. Αγωνιστικός Αθλητισμός
  2. Ερασιτεχνικός Αθλητισμός
Ο διαχωρισμός αυτών των δύο κατηγοριών γίνεται με γνώμονα τους προσωπικούς στόχους που τίθενται από τους δρομείς. Κύριο κοινό γνώρισμα των δύο κατηγοριών είναι αφενός το φιλικό και ομαδικό πνεύμα και αφετέρου η αξιολόγηση σωματομετρικών και φυσιολογικών χαρακτηριστικών, η συνεχής παρακολούθηση και ο ορθός προγραμματισμός του προπονητικού πλάνου βάσει των προσωπικών στόχων.

Οι υποστηρικτες μας

img

Peak Store

img

Life Yoga Pilates

img

Thodoris Daviotis